dr. Damjana Pondelek

Foto ekranski zajem: TV Dnevnik, RTVSLO

Damjana Pondelek, direktorica podjetja Urednica, je strateška svetovalka odločevalcem, vodstvom, izpostavljenim posameznikom… in strokovnjakinja za krizni management, ki zagotavlja strateško svetovanje in celovito komunikacijsko pomoč in podporo tudi v najzahtevnejših kriznih situacijah in aferah širših družbenih razsežnosti. Je cenjena govornica in predavateljica na kongresih, konferencah, okroglih mizah, izobraževanjih in drugih dogodkih.

Dve desetletji delovanja na področju strateškega in kriznega managementa omogočata celovit vpogled v družbeno, gospodarsko, politično in medijsko realnost ter učinkovito pomoč vodstvom in kolektivom tudi v najtežjih trenutkih in preizkušnjah. Na Fakulteti za podiplomski humanistični študij je doktorirala iz družbene percepcije in obravnave nosilcev družbenih funkcij v kriznih situacijah. 

“Znanja in izkušnje usmerjamo v preprečevanje kriznih situacij in afer oz. v njihovo strokovno, učinkovito in etično upravljanje. Posebno pozornost in pomoč namenjamo nosilcem družbenih funkcij in drugim izpostavljenim posameznikom v primežu afer, ki so sprožene z namenom uničenja družbenega statusa, ugleda in temeljnega dostojanstva posameznika in mu poskušajo vzeti dobro ime in prihodnost.”