dr. Damjana Pondelek

Foto ekranski zajem: TV Dnevnik, RTVSLO

Dr. Damjana Pondelek, direktorica podjetja Urednica, je svetovalka vodstvom in kolektivom, podjetjem in organizacijam v zahtevnih okoliščinah. Te so močna spodbuda za potrebne organizacijske spremembe, krepitev organizacijske kulture, vodstva in sodelavcev. Podjetja in organizacije spremlja v obdobju sprememb in transformacije in pri tem svetuje lastnikom, vodstvu in sodelavcem. Je dragocena svetovalka pri upravljanju kriznih situacij. 

Dve desetletji delovanja na področju strateškega in kriznega managementa ji omogočata celovit vpogled v družbeno, gospodarsko, politično in medijsko realnost ter učinkovito pomoč vodstvom in kolektivom tudi v najtežjih trenutkih in preizkušnjah. Na Fakulteti za podiplomski humanistični študij je doktorirala iz družbene percepcije in obravnave nosilcev družbenih funkcij v kriznih situacijah. 

Je cenjena govornica in predavateljica na kongresih, konferencah, okroglih mizah, izobraževanjih in drugih dogodkih.

“Znanja in izkušnje usmerjamo v krepitev odnosov in vodenja, sodelovanja in zaupanja, v krepitev organizacijske kulture organizacij, ki jim priskočimo na pomoč – za boljše rezultate in manj hudih zgodb.”