Pogosta vprašanja

Kako delujete?

Skozi vse zaplete, težave in hude zgodbe ter pri uvajanju sprememb in sistemskih rešitev vam bova na sedežu vašega podjetja ali organizacije pomagala mag. Ambrož Pondelek in dr. Damjana Pondelek, direktorja podjetja Urednica, strokovnjaka za strateški in krizni management in strateška svetovalca vodstvom in kolektivom v kriznih situacijah in drugih zahtevnih okoliščinah. Te so močna spodbuda za nujne organizacijske spremembe, stabilno rast in krepitev podjetja, vodstva in sodelavcev. Pri tem vas pri Urednici z veseljem podpremo. Naše sodelovanje bo strokovno, etično in zaupno.

Kje vas najdemo?

Najhitrejša pot do nas je po e-pošti ✉ info@urednica.si ali po telefonu 📞 041 773 540. Ko se dogovorimo za sodelovanje, bo delo potekalo na sedežu vašega podjetja ali organizacije, v neposredni komunikaciji in zaupnim odnosom z vodstvom. Slovenija je majhna in razdalja med nami ne bo vplivala na ceno storitve.

Pomagate tudi posameznikom?

Pri Urednici svetujemo vodstvom podjetij in organizacij ter izobražujemo kolektive. Naša svetovanja, izobraževanja in coachingi so zasnovani kot strateška pomoč podjetjem in organizacijam. Delo z vodstvi in vodji namreč dosega najustreznejše organizacijske in družbene učinke, ki so v korist zaposlenim, organizacijam in družbi. Pomagamo lahko tudi izpostavljenim osebam, v kolikor je to strokovno upravičeno in v največjo korist posameznika, potrebno delo, čas in finančna sredstva pa ne presegajo njegovih zmožnosti.

Kakšne so cene vaših storitev?

Svetovanja, izobraževanja in coachingi so vedno prilagojeni potrebam in ciljem naročnika, upoštevajoč razmere, v katerih se srečamo. Najpogostejše in najboljše je dolgoročno ali vsaj srednjeročno večletno sodelovanje z vodstvom organizacije. Taka sodelovanja prinašajo najboljše rezultate in okrepijo organizacije, vodstva in kolektive. Za naročnike so tudi poslovno in gospodarsko najugodnejša in so na voljo že od nekaj tisočakov mesečno.

Ali ponujate tudi nasvete po telefonu in storitve ‘na uro’ ?

Svetovalne storitve krepitve in zaščite ugleda terjajo visoko strokovnost, izkušenost in veliko trdega dela. Z vami smo skupaj od samega začetka pa do normalizacije razmer in sistemskih sprememb oziroma dokler nas potrebujete. Organizacijam zagotavljamo celovite rešitve in najboljši možen izid; delne rešitve, “instant” usmeritve ali nasveti po telefonu pa tega seveda ne omogočajo. Celovite rešitve po urni postavki bi bile za naročnika izrazito negospodarne. Zato storitev “na uro” ni v naši ponudbi. Naša sodelovanja so celovita, strateška in transparentna in tako so tudi ovrednotena.

Lahko v krizni situaciji usmerjate naše strokovnjake?

Z veseljem bomo sodelovali z njimi. Vendar pa lahko zahtevne storitve krepitve in zaščite ugleda, uvajanja sprememb, krepitve vodenja, odnosov in organizacijske kulture uspešno izvajamo le s celovitim načrtovanjem in tesnim neprekinjenim sodelovanjem z vodstvom organizacije. Krizne razmere presegajo izkušnje in znanja zaposlenih in notranji viri ne zadoščajo.

Je nujno potrebno sodelovanje vodstva, ali lahko našo težavo rešite sami?

Reševanje krizne situacije, ugleda, krepitev delovnih procesov, odnosov in vodenja ter uvajanje sprememb so naloge, ki terjajo angažiranost najvišjega vodstva. Uvodni sestanek opravimo z vodjem podjetja ali organizacije. Z vodji dorečemo strateške usmeritve in jih tudi spremljamo. Ves čas tesno sodelujemo z vodstvom, saj so le tako možni optimalni in trajni pozitivni učinki za organizacijo.

Akademska znanja so eno, kako pa nam lahko pomagate do uporabnih rešitev v praksi?

Pri Urednici v dolgoletni praksi nenehno pomagamo vodjem, organizacijam in podjetjem. Od majhnih, do največjih. Pomagamo jim rasti, krepiti delovne procese, odnose in vodenje. Rešujemo in podpiramo jih v najtežjih situacijah. Bogatih izkušenj in ugotovitev se je nabralo toliko, da smo jih po dobrem desetletju prakse prelili tudi na akademski nivo. Naše delovanje je tako utemeljeno, preizkušeno in potrjeno v teoriji in praksi. Pomoč našim naročnikom je zato strokovna, neposredna, učinkovita in uspešna.