Kako (so)delujemo

Naše sodelovanje je usmerjeno v strateško svetovanje vodstvu, v krepitev vodenja, odnosov in zaupanja, v grajenje uspešnega tima in krepitev odpornosti in konkurenčnosti podjetja, organizacije. Krepitev organizacijske kulture in vodenja je pomemben del sprememb za krepitev ugleda in zaupanja in obvladovanje tveganj – za boljše poslovne rezultate in manj hudih zgodb. Sodelovanje z nami je preprosto, saj se v celoti prilagajamo vašim potrebam in vašemu delovnemu procesu.

Naše sodelovanje olajša in pospeši doseganje naslednjih ciljev:

  • Krepitev ugleda, zmanjševanje tveganj in ranljivosti.                                                             
  • Krepitev vodstvenih kompetenc, odgovornosti in sodelovanja.
  • Krepitev organizacijske kulture.
  • Krepitev pripadnosti sodelavcev.
  • Poslovna odličnost, rast in razvoj.

Kaj lahko pričakujete od nas?

Urednica, d.o.o. je zanesljiv partner, ko želite okrepiti vodenje, organizacijsko kulturo, odnose in komunikacijo z zaposlenimi in strankami, okrepiti ugled in se izogniti kakšni hudi zgodbi. Pri nas dobite najboljša svetovanja, coachinge, individualne trenige, predavanja in izobraževanja za vodstva in zaposlene. Od nas lahko pričakujete odgovorno, strokovno, pošteno in zavzeto delo in doseganje in preseganje zastavljenih ciljev. Ob tem pa tudi človeško podporo in zanesljivo pomoč.

Ali smo prava izbira za vas?

Če potrebujete izkušene svetovalce, ki bomo zavzeto delali za vas, če iščete zanesljivo sodelovanje, strokovno in etično delovanje, znanja in izkušnje, ki vam bodo v podporo pri vodenju, odločanju in komuniciranju v zahtevnih situacijah, smo prava izbira za vas. Pogovorimo se.

Kaj potrebujemo od vas?

Pri Urednici vsa naša znanja in izkušnje usmerjamo v varovanje ugleda, krepitev ljudi, procesov, komunikacije, odnosov in vodenja ter preprečevanje kriznih situacij in afer oz. v njihovo strokovno, učinkovito in etično upravljanje. Spodbujamo sistemske rešitve, ob tem pa si prizadevamo za humanizacijo organizacij, vodenja in medčloveških odnosov. In takšno držo pričakujemo tudi vas. Ker je pošteno delovanje ključno za zaupanje in spoštovanje, ki ga potrebujete, da boste lahko še naprej uspešnen, spoštovan in zaupanja vredni partner vašim deležnikom in vsem, ki vas potrebujejo v poslovnem okolju in izven njega.

Potrebujete dodatne informacije, pomoč pri upravljanju ugleda, svetovanje oz. izobraževanje za vodstvo, kolektiv? 

Pogovorimo se:  📞 041 773 540    ✉ info@urednica.si