Aktualno

Brezplačno predavanje ob 10. obletnici delovanja www.urednica.si in naše strateške podpore podjetjem, organizacijam in posameznikom v kriznih situacijah. Vabljeni.

Regija 01: Preživeti v primežu anonimk, javnih obračunov in aferApr 5, 5:00popKardeljeva ploščad 1, SI- 1000 Ljubljana, SlovenijaNe le vodilni in drugi izpostavljeni posamezniki, prav vsak med nami se lahko hitro znajde v primežu anonimk, javnih obračunov in drugih hudih zgodb, ki zamajejo ugled, dostojanstvo in prihodnost človeka, vsem na očeh.

Pridite in razumeli boste, kako delujejo preganjalci, ki samo čakajo na priložnost in trenutek obračuna na način, ki najbolj boli. Naredite to zase, da boste znali pravočasno prepoznati, ko bo pred vrati najtežja krizna situacija vašega življenja.

Dobimo se na srečanju regijske skupine 01 PRSS v četrtek, 5. aprila 2018, ob 17. uri v prostorih AMEU-ISH na Kardeljevi ploščadi 1 v Ljubljani. V svet anonimk, javnih obračunov, afer in drugih hudih zgodb nas bo popeljala dr. Damjana Pondelek.

Dr. Damjana Pondelek, direktorica podjetja Urednica (www.urednica.si), je strateška svetovalka odločevalcem, vodstvom, izpostavljenim posameznikom… in strokovnjakinja za krizni management, ki zagotavlja strateško svetovanje in celovito komunikacijsko pomoč in podporo tudi v najzahtevnejših kriznih situacijah in aferah širših družbenih razsežnosti. Dve desetletji delovanja na področju strateškega in kriznega managementa ji omogočata celovit vpogled v družbeno, gospodarsko, politično in medijsko realnost ter učinkovito pomoč vodstvom, kolektivom in posameznikom tudi v najtežjih trenutkih in preizkušnjah. Na AMEU-ISH, Fakulteti za podiplomski humanistični študij, je doktorirala iz družbene percepcije in obravnave nosilcev družbenih funkcij v kriznih situacijah.

Prijave sprejemamo do petka, 30. marca na tej povezavi:
www.eventbrite.com/e/regija-01-prss-kako-preziveti-v-primezu-anonimk-javnih-obracunov-afer-in-dru...
... VečManj

Regija 01: Preživeti v primežu anonimk, javnih obračunov in afer

20.03.2018

S podiplomskimi študenti managementa in ekonomike v zdravstvenem varstvu smo se pogovarjali o kriznem managementu v zdravstvu. Odgovorno vodenje, tudi v najtežjih situacijah, je nekaj, kar smo dolžni dati zdravstvu. Zaposleni, pacienti in svojci to potrebujejo. efnet.si/2018/03/gostja-iz-prakse-pri-predmetu-osnove-managementa-zdravstvemega-varsta/ ... VečManj

13.03.2018

S podiplomskimi študenti managementa in ekonomike v zdravstvenem varstvu smo se pogovarjali o kriznem managementu v zdravstvu. Odgovorno vodenje, tudi v najtežjih situacijah, je nekaj, kar smo dolžni dati zdravstvu. Zaposleni, pacienti in svojci to potrebujejo. http://efnet.si/2018/03/gostja-iz-prakse-pri-predmetu-osnove-managementa-zdravstvemega-varsta/

... VečManj

11.03.2018

Januar je prinesel tudi nekaj navdihujočih povabil za predavanja in izobraževanja na področju strateškega in kriznega managementa, vodenja in odnosov. V prihodnjih mesecih se bomo tako srečali z gospodarstveniki, s podiplomskimi študenti humanistike, s študenti managementa, s komunikatorji, inšpektorji in vodilnimi v zdravstvu. Kmalu nasvidenje! ... VečManj

31.01.2018