Izobraževanja

Za vodilne, nosilce družbenih funkcij in druge izpostavljene posameznike je krizna situacija realna, zelo verjetna možnost. Da vam ne bi afera kot huda ujma odnesla vsega, kar ste gradili in za kar ste živeli, morate biti nanjo dobro pripravljeni, da jo boste lahko pravočasno zaznali in se ustrezno odzvali. Pri tem vam bomo pri Urednici v dragoceno pomoč. Izobraževanja izvajava mag. Ambrož Pondelek in dr. Damjana Pondelek. 

Prizadevamo si za čim širše posredovanje informacij in znanj, ki lahko prispevajo k preprečevanju zapletov, kriznih situacij in posledično afer, ki prizadenejo vse.

Zaključenim poklicnim, strokovnim in interesnim skupinam in kolektivom posredujemo znanja strateškega in kriznega managementa za krepitev odnosov in preprečevanje oz. pravočasno zaznavanje zapletov in kriznih situacij. Za vodilne in odločevalce pa izvajamo individualna usposabljanja za učinkovito vodenje tudi v natežjih in najbolj kritičnih situacijah.

Strateški in krizni management

Največ pozornosti pritegnejo naslednje  vsebine strateškega in kriznega managementa:

20 let znanj in izkušenj

Znanja in izkušnje, ki smo jih v dveh desetletjih pridobili na področju strateškega upravljanja komunikacij in kriznih situacij, radi delimo z vami.  Ste gospodarska družba, javni zavod, zbornica, sindikat, društvo, izobraževalna ustanova, skupina motiviranih posameznikov? Oglasite se in dogovororili se bomo za izobraževanje po vaši meri.

F-09Preprečujemo, sodelujemo, povezujemo

Prizadevamo si za čim širše posredovanje informacij in znanj, ki lahko prispevajo k preprečevanju komunikacijskih zapletov, kriznih situacij in posledično afer, ki prizadenejo vse. Spodbujamo sodelovanje, proaktivno in spoštljivo komunikacijo, mirno razreševanje sporov in humanizacijo odnosov in družbenih institucij.

koncesionarji-in-zasebniki-01

Veselimo se sodelovanja

Želite komunikacijsko izobraževanje, predavanje, delavnico, izobraževalni posvet, naš prispevek na vašem srečanju ali konferenci? Pokličite in dogovorili se bomo. Želimo si, da znanje in informacije o tem, kako preživeti krizne situacije ali afere, pridobi čim več ljudi, pri čemer je naš edini pogoj, da v času našega izobraževanja naročnik ni v krizni situaciji. Izobražujemo v času miru, v kriznih časih pa krizne situacije in afere aktivno in učinkovito upravljamo.