Ponudba

Strateško podporo, svetovanje in izobraževanje vam pri Urednici zagotavljamo na naslednje načine:

 

 

Upravljanje kriznih situacij, afer

V krizni situaciji ali aferi vam zagotavljamo štirinajst dni celovite strokovne pomoči pri upravljanju in obvladovanju dogajanja ter ustreznem odzivu nanj. Nato vas še štirinajst dni spremljamo in vam svetujemo. V tem času se razmere praviloma stabilizirajo do te mere, da je mogoče nadaljevati s procesom sistemskih sprememb v izogib kriznim situacijam v prihodnje.

Strateški posvet in usmeritve

S strateškimi posveti in usmeritvami lahko preprečimo marsikatero krizno situacijo. V tri do štriurnem strateškem svetovalnem pogovoru skupaj z vami analiziramo zaplet, s katerim se soočate in vam svetujemo, kako ga upravljati, razreševati in se ustrezno odzivati nanj.  Strateški posvet je dober, učinkovit način za upravljanje s tveganji in razreševanje zapletov v zgodnji fazi, saj z njim preprečimo marsikatero krizno situacijo.

 

 

Javni odzivi, pojasnila javnosti, medijem

V dnevu ali dveh vam bomo pomagali pripraviti vse potrebno, da bodo vaša stališča, odzivi ali pojasnila v družbenem prostoru slišana in ustrezno razumljena. Spodbujamo proaktivno in spoštljivo komunikacijo in argumentacijo.

Priprava na obdobje burnih dogajanj in sprememb

Organizacije, ki pridobijo zaupanje ključnih javnosti v mirnih časih, to dragoceno vez bistveno lažje ohranjajo  v obdobjih burnih dogajanj in sprememb. Čas, ko niste pod pritiskom, je priložnost, da skupaj vzpostavimo sistem, ki vam bo omogočal suvereno proaktivno delovanje in komuniciranje ter hiter in učinkovit odziv, ko bo šlo zares.

strateško načrtovanje

 

 

F-09

 

Komunikacijska izobraževanja in usposabljanja

Zagotavljamo krizno komunikacijska izobraževanja in usposabljanja ter si prizadevamo za posredovanje informacij in znanj, ki lahko preprečujejo zaplete in zmanjšujejo možnosti kriznih situacij v prihodnje.  Izobražujemo v času miru, v kriznih časih pa krizne situacije in afere aktivno in učinkovito upravljamo.